Фондацијата „иВоте“за прв пат стана национален партнер на „Недела на дигитални вештини 2018 год.“!

Дали знаете што е тоа „Недела на дигитални вештини“?
- Тоа е годишна дигитална охрабрувачка кампања која поврзува 100 000 луѓе од Европа на постоечки онлајн и офлајн настани обидувајќи се да влијае на дигиталната трансформација и нејзините ефекти.

Ние сме многу горди што изјавуваме дека фондацијата „иВоте“ како нов член на „ALL Digital“ за прв пат ќе биде национален партнер на „Недела на дигитални вештини 2018 год.“. Повеќе информации можете да најдете на следниов линк.

Регистрирај се и поддржи ја кампањата „Недела на дигитални вештини 2018 год.“