Колку гласачки ливчиња добива секоја изборна единица?

– Секоја изборна единица добива онолку гласачки ливчиња колку што има запишано избирачи во Избирачкиот список. Ако го скинеш или погрешиш во твојот избор, не добиваш ново гласачко ливче.